Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

PROŠIRENJE PONUDE GRČKA 2019!! -

PROŠIRENJE PONUDE GRČKA LETO, HALKIDIKI 2019!!! POPUSTI ZA RANE UPLATE DO 01.04.2019 GODINE!!!

 NOVO U PONUDI

GRČKA LETO 2019


***SKALA FURKA***


DUPLEX KASSANDROS


Mezoneta/duplex Kassandros nalazi se u mirnom delu Scala Furke, od glavne plaže je udaljena oko 50 metara, a od centra mesta je udaljena oko 300 metara. 


Mezoneta/duplex

Mezoneta/duplex sastoji se dnevnog boravka, kuhinjskog dela, kupatila  i zadnje terase u prizemlju, a na spratu se nalaze dve spavace sobe od kojih svaka ima po jednu malu terasu. U jednoj spavacoj sobi se nalazi dupli lezaj, a u drugoj dva mala singl lezaja. U dnevnom boravku se nalazi sofa i tv, a u kuhinjskom delu veliki frizider, sporet sa dve ringle i rernom.

CENOVNIK I GALERIJA FOTOGRAFIJA


 ***NEA KALIKRATIA***


APARTMANI VASILIKI

Smeštajni objekat nalazi se u centru Nea Kalikratije na oko 130 metara od gradske plaže. Apartmani se nalaze na prvom spratu, gledaju u pravcu centra Nea Kalikratije. 


Apartman 3 

Nalazi se na prvom spratu. Apartman se sastoji od dnevnog boravka i kuhinjskog dela koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom i u kome se nalazi jedan kauč i jedan singl ležaj, i spavaćom sobom koja raspolaže sa singl ležajem i francuskim ležajem

Apartman 4

Nalazi se na prvom spratu. Apartman se sastoji od dnevnog boravka i kuhinjskog  dela koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom i u kome se nalazi jedan kauč, i spavaćom sobom koja raspolaže sa singl ležajem, francuskim ležajem i jednim kaučemKupatilo ima kadu. 

CENOVNIK I GALERIJA FOTOGRAFIJA


APARTMANI ATINA 

Apartmani se nalaze na oko 100 metara od plaže u mirnom delu Nea Kalikratie. U neposrednoj blizni nalazi se glavno šetalište, veliki super market kao i brojni kafići i restorani.


Duplex  1

Nalazi se na prvom spratu. Raspolaže sa dve spavaće sobe (u jednoj se nalazi francuski ležaj, u drugoj sobi su singl ležaj i sofa na razvlačenje), odvojenom manjom kuhinjom, kupatilom i terasom koja gleda na ulicu. 

Apartman 1

Nalazi se na trećem spratu. Sastoji se od dnevnog boravka u kome se nalazi singl ležaj i sofa na razvlačenje, spavaće sobe sa francuskim ležajem koja je od kuhinjskog dela odvojena paravanom, kupatila i terase koja gleda na ulicu.

CENOVNIK I GALERIJA FOTOGRAFIJA


APARTMANI ARTEMIDA


Apartmani Artemida nalaze se na oko 300 metara od glavne plaže i na oko 120 metara od divlje plaže, od centra mesta na oko 700 metara. 

Oba apartmana su na prvom spratu, imaju zajednička ulazna vrata i zajednički predprostor.

Apartman 1

Struktura apartmana (1/2+2app): u sobi ima dva kauča (100x190) i dva pomoćna ležaja (90x190). Kuhinjski deo ima frižider, mali šporet sa 3 ringle i rernom, sudoperu, elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Terasa ima pogled na park i na more (u daljini).

Apartman 2

Struktura apartmana (1/3 app): u spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj i singl ležaj. Kuhinja je mala, u njoj se nalazi mali šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima veliku terasu sa pogledom na park i na more (u daljini).

CENOVNIK I GALERIJA FOTOGRAFIJA

***POLIHRONO***


APARTMAN XENIA


Apartman  Xenia  nalazi se na  oko 150m od  plaže, u blizini crkve. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. Apartman se nalazi na prvom  spratu.


Struktura apartmana: spavaća soba raspolaže  francuskim ležajem, dnevnim  boravkom koji  raspolaže sa  dva singl ležaja i kuhinjskim delom  u kome se nalazi šporet sa rernom, veliki frižider, sudopera i elementi  sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima terasu sa pogledom na dvorište.

CENOVNIK I GALERIJA FOTOGRAFIJA

Pošaljite online upit