Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

NIKITI - BLUE & ORANGE APARTMENTS -

I ove godine u nasoj ponudi za leto 2020 ! Nikiti leto 2020 ! Apartmani Blue & Orange Nikiti leto 2020 !

Pogledajte galeriju slika

Nikiti apartmani leto 2020

NIKITI - BLUE & ORANGE APARTMENTS

Apartmani u dva nivoa na odličnoj poziciji u Nikitiju, predviđeni za smeštaj maksimalno 6 osoba, idealni za porodično letovanje. Deo su tipskog apartmanskog naselja.


Lokacija: Nalaze se na samoj plaži (u apartmanskom naselju)


Smeštaj: Apartmani se sastoje od dva nivoa. U prizemlju se nalazi dnevni boravak (TV) sa kuhinjskim delom i WC. Iz prizemlja se izlazi na terasu i dvorišni deo. Stepenicama se iz prizemlja odlazi na prvi sprat, na kom se nalaze dve spavaće sobe,u jednoj spavaćoj sobi nalazi se tri singl ležaja,u drugoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, dok je u prizemlju sofa(pogledajte fotografiju). Duplexi su klimatizovani!

Za vase sledece letovanje - Nikiti apartmani leto 2020


Napomena:  Apartmani su renovirani. Svaki apartman ima tri klima uređaja, nove kuhinje i deo novog nameštaja. 


APARTMAN BLUE - NIKITI:

  • Udaljenost od plaže: na samoj plaži

  • Wi-Fi: ima Wi-Fi

  • Klima: ima 3 klima uredjaja

  • TV: ima TV sa grčkim kanalima

  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost: mezoneta u dva nivoa 

 
VAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od 01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnici smeštajnog objekta. Cene, doplate i uslovi prodaje su na sajtu čisto informativnog karaktera za sve informacije proverite zvaničan program putovanja Grčka – leto – 2020 – Halkidiki.Aktuelni popusti do 10% za rane uplate do 01.04.2020. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.

Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu. 


Organizator putovanja turistička agencija "Market Tours", Licenca OTP 18/2016, važi od 05.02.2016. godine