Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

Plaze u blizini Nea Kalikratije -

Gde na kupanje ako letujete u Nea Kalikratiji?
Nea Kalikratia ima lepu siroku glavnu gradsku plazu. Plaza je pescana. Veci deo ove plaze je postavljen suncobranima i lezaljkama kafica i restorana koji se nalaze u prvom redu na samoj obali.

Pogledajte galeriju slika

Plaze Nea Kalikratije


Gde na kupanje ako letujete u Nea Kalikratiji?
Nea Kalikratia ima lepu siroku glavnu gradsku plazu. Plaza je pescana. Veci deo ove plaze je postavljen suncobranima i lezaljkama kafica i restorana koji se nalaze u prvom redu na samoj obali. Da bi ste koristili ove lezaljke, dovoljno je da kupite pice. Jedan deo plaze je bez lezaljki i na njemu se mogu postaviti svoji peskiri i suncobrani. Ako krenete putem od Nea Kalikratije na jug naici cete na veliki broj malih divljih plaza i uvala na kojima se mozete kupati. Ne preporucujemo ih zbog  jezeva na koje mozete naici. Iduci dalje na jug , na oko 3 kilometra od Nea Kalikratije nalazi se plaza” Shape”, uredjena plaza sa lezaljkama koja funkcionise kao i gradska plaza, platis pice koristis lezaljke. U okviru plaze Shape postoje  tobogani i mali bazeni. Ako pak krenete iz Kalikratije na drugu stranu prema  mestu Nea Irakleia, teren je nesto drugaciji ( vise je ravan). Sa te strane ima nekoliko uredjenih plaza , od kojih su najpoznatije ” Kristal beach” i " Sahara"!


Leto 2018 Nea Kalikratia :
1 . Hoteli u Nea Kalikratiji
2. Apartmani u Nea Kalikratiji

Pripremili smo takodje i da vaše letovaliste bude Siviri