Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

Autobuski prevoz za Grčku -

Ove godine putnike turističke agencije Market Tours u Grčku će prevoziti Dafni Reisen iz Jagodine sa svojim autobusima marke Setra (2012 i 2015 godište) koji su opremljeni audio i DVD opremom, klimom i WiFi internetom na teritoriji cele Srbije.

Pogledajte galeriju slika

      PREVOZ

Cene i polasci autobuskog prevoza za putnike koji koriste i uslugu prevoza, u oba pravca po osobi.

Destinacija

Mesto polaska

Vreme polaska

Cena za odrasle

(u eur)

Cena za decu do 12 god.

(u eur)

Cena u jednom pravcu (u eur)

Polazna stanica iz navedenih gradova

HALKIDIKI

 

Nea Kallikratia Afitos

Siviri

Polihrono

Pefkohori

Furka

SOMBOR

14:00

84

74

55

Parking ispred FK „Radnički“

SUBOTICA

14:00

84

74

55

Parking ispred Radničkog univerziteta

SREMSKA MITROVICA

14:30

79

69

55

Parking SC „Pinki“

BAČKA PALANKA

/

74

64

50

Organizator će putnike i subagente blagovremeno  obavestiti o mestu i vremenu polaska

NOVI SAD

16:00

69

59

45

Parking kod TA „Market tours“, Bul. cara Lazara 55 – Novi Sad

BEOGRAD

17:15

69

59

45

Turistički terminal, Beograd

Stajališta između BG - NI

/

64

54

40

Organizator će putnike i subagente blagovremeno  obavestiti o mestu i vremenu polaska. Ulazak putnika na stajalištima uz auto put.

NIŠ

21:00

59

49

35

Parking ispred „Tempo“ centra u Nišu, Bulevar 12. Februara br. 80

 

·        Povratak (po lokalnom vremenu): po zakonu o bezbednosti saobraćaja autobusi kada stignu u Grčku moraju da stoje 9 sati da bi se vozači odmorili i pripremili za povratak,tako da je povratak vezan za satnicu dolaska autobusa u Grčku.

Prevoz do izabranog letovališta u Grčkoj obezbeđuje Organizator putovanja autobusima turističke klase (visokopodni ili dabldeker).

·        Polazak je jedan dan ranije u odnosu na termine iz tabele.

·        Transferi od Sremske Mitrovice, Subotice i Sombora  do Novog Sada i u povratku od Novog Sada do Sremske Mitrovice, Sombora i Subotice mogu biti realizovani  kombijem, mini busom ili putničkim autom uzavisnosti od broja putnika.

·        Doplate za sopstveni prevoz nema.

·        Svako dete mora imati svoje sedište.

·        Raspored sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava, starosti putnika, broju dece,osim u izuzetnim slučajevima kada se može odrediti određeno mesto za trudnice,invalide i slično. Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je uplatiti predrezervaciju 20 eur po sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.

·        Moguće je priključenje putnika sa svih stajališta uz put Novi Sad – Beograd – Skoplje.

·        Eventualne polaske iz Kikinde, Zrenjanina, Bečeja i dr. Organizator putovanja ostavlja kao mogućnost uz minimalan broj putnika i doplatu.

·        Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promena na tržištu nafte i naftnih derivata koriguje cenu prevoza.

·        Prosečno trajanje putovanja od Novog Sada do izabranog letovališta traje oko 14 sati. U toku putovanja pravi se nekoliko pauza za odmor i osveženje. Zbog prelaska dve granice i 4 granične procedure moguća su nepredviđena čekanja na koja organizator putovanja nema uticaj. Za udoban i bezbedan prevoz u autobusu se brinu dva vozača i jedan pratilac grupe.

·